Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία
 
Ελληνική Αστυνομία Ηγεσία Οργανόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό Ειδικές Υπηρεσίες Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Μετανάστευση και Άσυλο Αστυνομική Ανασκόπηση Υλικό Αρχείου

14-06-2011:Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας σχετικά με εξιχνίαση ληστείας της Αγροτικής Τράπεζας Στυλίδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Λαμία, 14 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στη Στυλίδα

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής

Εξιχνιάσθηκε, μετά από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ένοπλη ληστεία που έγινε πριν έντεκα μήνες περίπου, το πρωί της 28.07.2010 στην Αγροτική Τράπεζα Στυλίδας Φθιώτιδας. Οι ληστές είχαν αφαιρέσει με τη βία το χρηματικό ποσό των 23.400 Ευρώ.

Συνελήφθη, πριν λίγες μέρες, στις 08.06.2011, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας Αλβανός υπήκοος, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε διάπραξη ληστειών σε βάρος τραπεζών στις περιοχές της Κορινθίας και της Αχαίας.

Για τον 23χρονο, Αλβανό υπήκοο, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας, καθώς είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα ότι ήταν ένας από τους δράστες της ληστείας της ΑΤΕ Στυλίδας.